Gratis frakt ved kjøp over 1000,-

Skal du på hytta i påsken? Her er spillene

Nå står snart påskeferien for tur. Hva er vel ikke bedre enn å spille brettspill på kvelden eller når snøstormen raser utenfor? Her har vi samlet noen av de spillene som vi mener passer bra for hytteturen enten det er med familien eller vennegjengen. Du vil finne noen tips for barnefamilier og en del spill for eldre barn og voksne.

Gobblet Gobblers

Dette spillet passer for mange! De fleste av oss husker vel å ha spilt tripp-trapp-tresko og prøvd å få tre på rad. Gobblet Gobblers er barnas første strategispill. I forhold til det klassiske tre-på-rad spillet kan man her sette sin egen brikke over motstanderens. Dette gjør spillet mer variert og denne vrien gjør at det passer supert for vel barn som voksne.

Spillet er på norsk og spilles med 2 spillere. Passer for barn fra ca 5 år.

Spillet fikk terninkast 5 i Stavanger Aftenblads store brettspill-test før jul.

 

Kjøp her

Sequence junior

Nå har klassikeren Sequence kommet i en junior utgave som passer for barn fra ca 3 år. Her vil man kjenne igjen spillmekanikken fra originalen men i dette spillet har man kort med dyrebilder på som skal matche bildet på spillbrettet. Målet er å få fire-på-rad på spillbrettet.

Et perfekt spill for barna i familien – her er det enkle regler som gjør at barna fint kan spille dette alene.

 

Kjøp det her

Welcome to..

Welcome to your perfect home er et spill i sjangeren «Roll and Write» men i denne utgaven er terningene byttet ut med kort. Dette spillet har ingen begrensninger på antall spillere, så er man mange på hytta er dette det perfekte spillet for hele gjengen!

Hver spiller får utdelt et ark som illustrerer et nabolag i USA på 1950-tallet. Så skal man fylle dette ut etter hvert som kortene legges på bordet. Her må man tenke strategisk for å få de beste kombinasjonene på arket.

Spillet har høstet gode anmeldelser over hele Norden.

Passer for barn fra 10 år og oppover og er perfekt for hele familien. Spilletiden er ca 30 min.

 

Kjøp her

Carcassonne

Klassikeren! Dette spillet går aldri av moten og passer for hele familien. Barna bør være over 8 år. Dette spillet er et veldig bra spill for å bli introdusert til de litt vanskeligere strategispillene. Her lærer man å tenke en del trekk fram, og så får man kjenne konsekvensene av de trekk man gjør.

Her er det ingen terninger, men man bygger spillbrettet etterhvert som spillet utvikler seg.

Kjøp her

Bezzerwizzer Timeline

Man bør alltid ha et quiz-spill tilgjengelig på hytta eller i hjemmet. Bezzerwizzer har her laget et litt annerledes quiz-spill hvor man skal plassere ulike hendelser i verdenshistorien opp mot hverandre. Husker du om Oddvar Brå brakk staven før eller etter den første e-posten ble sendt? Eller kom pesten til Norge før eller etter poteten?

Et morsomt spørrespill for familien – passer familier med barn over ca 10 år og spilletiden er ca 30 min.

 

Kjøp her

Terraforming Mars

Dette er det store strategispillet! Her går man mange steg opp i forhold til Catan, 7 Wonders etc. I Terraforming Mars skal man befolke planeten Mars, og hver spiller er et firma som prøver å gjøre planeten levelig. Her skal man utvinne ressurser, utvikle samfunnet og så må man tjene penger for å få dette til.

Spillet er nå på norsk, men man bør være over 15 år for å få fullt utbytte av dette. Også perfekt for voksne som liker gode strategispill!

Kjøp her

 

Wingspan norsk utgave

Dette er spillet for dem som vil ha et spill som er litt mer avansert enn Ticket to ride etc. Winspan har gått sin seiersgang over hele Europa og er et suverent strategispill! Temaet i spillet er fugler og man skal samle forskjellige kort av fugler som har ulike egenskaper. Hver spiller har sitt habitat som man skal samle forskjellige typer fugler på de forskjellige levestedene.

Her har man mange muligheter til å påvirke den endelige poengsummen.

Spillet har en fantastisk design og er en fryd å spille. Nå er det dessuten kommet i norsk utgave.

Passer for alle over 12 år og spilltiden er ca 90 minutter.

 

Kjøp det her