Gratis frakt ved kjøp over 700,-

Skal du på hytta i påsken? Her er spillene

Nå står snart påskeferien for tur. Hva er vel ikke bedre enn å spille brettspill på kvelden eller når snøstormen raser utenfor? Her har vi samlet noen av de spillene som vi mener passer bra for hytteturen enten det er med familien eller med gode venner. Du vil finne noen tips for barnefamilier og endel spill for eldre barn og voksne.

Magic Maze

Dette spillet passer for mange! Det er et utrolig gøy spill som er raskt å lære og som har stor grad av variasjon. Spillet passer for dere som har barn over 8-9 år, men det passer også veldig godt for ungdomsgjengen! Egentlig for de aller fleste.

Spillet er et hektisk spill hvor man skal samarbeide om å komme seg rundt i labyrinten. Før man starter runden får hver spiller utdelt et trekk man kan gjøre. Så har man har kun 15 minutter på seg til å finne det man er på jakt etter og så komme seg ut. Det er også en twist her – man har nemlig ikke lov til å snakke sammen under spillets gang!

Vi kan love mye moro, endel frustrasjon over andre medspillere, men først og fremst en morsom opplevelse!

Kjøp her

AZUL Stained Glass of Sintra

Endelig er oppfølgeren til Azul – nå skal man dekorere vinduene i det kongelige slottet i byen Sintra.

Kjøp her

Carcassonne

Klassikeren! Dette spillet går aldri av moten og passer for hele familien. Barna bør være over 8 år. Dette spillet er et veldig bra spill for å bli introdusert til de litt vanskeligere strategispillene. Her lærer man å tenke endel trekk fram, og så får man kjenne konsekvensene av de trekk man gjør.

Her er det ingen terninger, men man bygger spillbrettet etterhvert som spillet utvikler seg.

Kjøp her

Alle tiders spill

Dette er et litt annerledes quiz-spill. Her trekker man kort hvor det står en hendelse og et årstall. Deretter skal man plassere denne i forhold til andre kort man har lagt ned. Her trenger man ikke detaljkunnskap om årstall, men man kan resonnere seg fram til et svar. Så kan man velge å gamble litt i tillegg.

Morsomt spill for de som er glade i spørrespill.

Kjøp her

Terraforming Mars

Dette er det store strategispillet! Her går man mange steg opp i forhold til Catan, 7 Wonders etc. I Terraforming Mars skal man befolke planeten Mars, og hver spiller er et firma som prøver å gjøre planeten levelig. Her skal man utvinne ressurser, utvikle samfunnet og så må man tjene penger for å få dette til.

Spillet er på engelsk og man bør være over 15 år for å få fullt utbytte av dette. Også perfekt for voksne som liker gode strategispill!

Kjøp her

Kinasjakk

Husker du dette fra barndommen? Kinasjakk går aldri av moten. Her får du den klassiske utgaven med ensfargede kuler i plast. Hvem greier å flytte sine egne kuler over brettet først? Her kan man legge noen strategier, men pass på hva de andre spillerne gjør. Plutselig er hele brettet fullt med kuler, og man er sperret inne.

Kjøp her