Gratis frakt ved kjøp over 1000,-

Liker du å spille i parken?

Nå er vi snart inne i den fine tida med masse muligheter for forskjellige utendørsaktiviteter. Hva er vel ikke bedre enn å ta med seg venner eller familie og spille noen morsomme spill ute? Du har sikkert prøvd både crocket og boccia, men hva med å prøve noen av de andre gøye spillene på markedet? KUBB har jo også vært på markedet noen år - dette har fått en meget verdig konkurrent som heter Mølkky.

Mølkky

Mølkky er etterfølgen til KUBB. Vi synes dette spillet er et av de morsomste utendørsspillene. Her kreves det god presisjon i kastingen for å treffe de riktige kjeglene. Man spiller spiller mot hverandre 2 eller flere spillere og målet er å komme til 50 poeng først. Poengene beregnes på følgende måte – hvis man treffer 1 kjegle får man poeng etter det tallet som står på kjeglen. Hvis man treffer 2 eller flere kjegler får man poeng etter hvor mange som er veltet.

Dersom du er så uheldig å få mer enn 50 poeng på et kast, går du automatisk ned til 25 poeng igjen. Da er det bare å prøve på nytt.

Kjøp det her

 

KUBB

Klassikeren! Dette er et artig spill for 2 lag, her kan du være flere spillere på hvert lag og spillet blir både engasjerende og sosialt. Hvem greier å slå ned kongen etter først å ha slått ned alle de små kjeglene? Men pass på dersom du slår ned kongen for tidlig er spillet tapt og seieren får til det andre laget!

Kjøp det her

 

Mikado XXL

Mikado i en stor utgave. Hvem greier å vippe bort flest pinner? Her er det om å gjøre å være stødig på hånden og nøyaktig i hvilke pinner man skal prøve å ta ut. Den spilleren med flest poeng vinner spillet, pinnene har forskjellige poengverdier etter hvordan mønsteret på pinnen er.

Kjøp det her

 

Ogosport

Ogosport er en morsom aktivitet for 2 personer. Dette er en kombinasjon av frisbee og badminton! Man har to runde disker og en liten ball som man slår til hverandre. Diskene kan også kastes til hverandre som en frisbee.

Kjøp det her

 

Ringspill i tre

Det klassiske ringspillet går aldri av moten! Her får du en fin utgave i tre.

Kjøp det her.

 

Petanque

 

Petanque eller boccia som vi ofte sier i Norge. Dette er en morsom aktivitet som passer bra i hagen, men rundt om i Norge er det også kommet flere baner som er spesiallaget for denne aktiviteten. Her er presisjon og taktikk viktige elementer! I denne utgaven her får du gode metallkuler og alt leveres i en solid trekoffert.

Kjøp det her.

 

 

Vi har et stort utvalg av andre utendørsspill i nettbutikken – sjekk hele utvalget her.