Gratis frakt ved kjøp over 1000,-

Høstens barnespill

Brettspill for barn er så mye mer enn Ludo og Jakten på den forsvunne diamant. De siste årene er det kommet mange bra spill for barna. Her er en liten presentasjon av noen av dem.

Våre anbefalte barnespill

De siste årene er det kommet ut mange bra spill for aldersgruppen fra 4 til 8 år, og vi har lyst å trekke fram litt andre spill enn bare Ludo og Mix-Max. Jeg tenkte vi skulle presentere noen de spillene vi mener er blant de beste og som egner seg godt å spille sammen med andre barn eller sammen med mamma eller pappa.

Forhåpentligvis er det også noen gode tips til julegaver når den tid kommer..

Baluba

Baluba er vinner av årets barnespill 2018. Bluba kan minne litt om Memory og hvis du legger til litt Ludo så har man essensen av dette spillet. Barna skal krysse elven tre ganger og under broene gjemmer det seg forskjellige dyr. Man må huske hvor dyrene har gjemt seg, og husker man riktig kan man flytte framover.

Spillet passer for barn fra 4 år og oppover og man kan spille fra 2 til 4 spillere.

Kjøp det her.

 

Eggdansen

Spillet Eggdansen ble kåret til årets barnespill i 2017. Dette er et artig spill med få elementer, noe som gjør at det egner seg ypperlig for de aller minste. Men det er også gøy for større barn. Hele spillet består kun av 10 egg(plast/tre) og 2 terninger. Man kaster først den røde terningen for å se hvilken aktivitet barna skal gjøre, f.eks løpe rundt bordet, fange et sprettende egg. Deretter kaster man den hvite terningen som viser hvor man skal plassere egget man har fanget.

Dette blir vrient etterhvert, men veldig morsomt – her får alle seg en god latter!

Kjøp det her.

 

My first Carcassonne

Endelig er denne klassikeren kommet i en barnevennlig utgave. Utgangspunktet for dette spillet er Carcassonne, men her har man laget en utgave som passer for barn fra ca 4 år. Barna legger ut en landskapsbrikke, plasserer så en brikke med sin egen farge der man har stengt en gate. Bli den første til å sette ut alle brikkene på brettet og man er vinner av spillet.

Dette passer for barn fra 4 år og oppover og 2 til 4 spillere.

Kjøp det her.

 

Cirkus Topito

Dette spillet ble nettopp kåret til årets barnespill i Danmark. I Cirkus Topito skal barna stable riktige kombinasjoner av akrobater og dermed vinne premier underveis. Man har kort hvor kombinasjonene vises og utfordringen blir når man skal stable flere brikker, her må man virkelig passe på å stable riktig. Brikkene er solide treklosser i forskjellige utfordrende former, disse har bilder av forskjellige akrobater.

Spillet passer for barn fra ca 6 år og det tar ca 15 minutter å spille dette. For 2 til 4 spillere.

Kjøp det her.