Gratis frakt ved kjøp over 1000,-

Årets spill 2021

Hvert år kårer brettspillguiden.no "Årets spill" innenfor kategoriene barne-, familie- og selskapsspill. Her er vinnerne for 2021.

Årets barnespill

Slide Quest er årets barnespill 2021. Dette er spillet som minner om det klassiske Labyrint-spillet i trekasse man hadde på 80-tallet. Slide Quest er en oppgradering av dette spillet. Den viktigste endringen er at man skal samarbeide for å komme seg gjennom hele labyrinten.

I følge brettspillguiden.no er det at man spiller sammen, helst med 4 spillere som har kontroll på hver sin spak, og at oppgavene er varierte gjør Slide Quest til noe mer enn et vanlig standard spill.

KJØP DET HER

 

Årets selskapsspill

Wavelength er et sosialt ordgjetningsspill som viser hvor god man er til å gi og forstå hint på en skala. Spillerne deles inn i lag, og en spiller på laget er den synske som skal gi hint for den aktuelle runden.

Konklusjonen til brettspillguiden.no er at dette er et fantastisk selskapsspill som burde finnes i alle spillinteressertes hjem!

KJØP DET HER

 

Årets familiespill

 

I Carcata kjemper spillerne om sin stammes ære ved å vise mot ved innsamling av edelstener på den vulkanske øya Carcata. I følge brettspillguiden.no er dette et ganske enkelt strategispill som krever mer taktiske evner enn planlegging. Krever også en dose fingerferdighet ved at man skal slynge ut edelstener.

Passer for 8 år og oppover.

KJØP DET HER