Gratis frakt ved kjøp over 1000,-

Årets spill 2019

Brettspillguiden kårer hvert år "Årets spill" i kategoriene barnspill, familespill og selskapsspill. Her er vinnerne.

ÅRETS BARNESPILL

Hysj – Don’t wake up daddy!
Fronten har engelsk tekst, men spillet er på norsk.

Dette et skikkelig barnespill, med både enkle regler, enkel spilldynamikk og elektonikk som vekker spenning og interesse.

Målet med spillet er å få sin brikke fra start til mål, eller fra senga til kjøleskapet, men en må da forbi pappa som sover i sengen sin. Og han våkner jo av den minste ting… NÅ PÅ TILBUD – SJEKK PRISEN PÅ LINKEN UNDER!

Kjøp det her

 

ÅRETS FAMILIESPILL

Magic Maze

Her skal alle spillerne samarbeide om å nå målet! Her er mange av de spillvanene du har snudd på hodet. Alle spillerne kan flytte alle figurer, men bare med sin egen unike handling. Dette får man utdelt før spillet starter. En annen tvist i dette spillet er at man ikke har lov å snakke sammen under spillets gang.

Målet er å få ut alle figurene ut av labyrinten(kjøpesenteret) før timeglasset renner ut.

Kjøp det her

 

 

ÅRETS SELSKAPSSPILL

Decrypto

Decrypto er et lagspill, hvor lagene konkurrerer i å sende kodede meldinger til hverandre. Dette gjøres samtidig som man må prøve å knekke motstanderenes koder. Her kreves det kreativitet for å finne riktige ord som beskriver det man skal fram til. Liker du for eksempel Codenames, er dette spillet for deg! Decrypto har vunnet mange priser det siste året, og Årets spill føyer seg fint inn i rekken av priser!

NÅ PÅ TILBUD – SJEKK PRISEN UNDER

Kjøp det her