Kampanjebilde

Spill
   Finn spill
   Anmeldelser

Spillfakta
DOKMUS
MEKANIKK:
Actionpoeng

TEMA:
Mytologi/Magi

ANTALL SPILLERE:
2 - 4

OPPGITT SPILLETID:
20 - 40 minutter

ALDER:
fra 10 år
BESKRIVELSE: Dokmus er et brettspill for 2-4 spillere. Målet ditt er å lede en ekspedisjon til øya Dokmus. Øya utgjøres av åtte dobbeltsidige landskapsbrett. Under oppsettet velger du tilfeldig hvilken side av hvert landskapsbrett som er synlig og legger dem i et 3 x 3 rutenett, slik at den midterste plassen er tomt.

Øya er bevoktet av fem Guardians, som er representert ved Guardian-kort. Hver runde spilles Guardian-kort ned på bordet, slik at hver spiller får hjelp av en Guardian. Guardian-kortene bestemme tur-rekkefølge og de gir deg spesielle krefter. Med dem kan du flytte og rotere, flytte tokens eller få førstespiller markøren for neste runde.

På din tur har du tre tokens du kan bruke. Du bruker tokens for å spre din innflytelse ved å plassere dem på landskapsbrikkene. Du kan også bruke tokens for å kunne krysse vann eller skoger. Eller du kan ofre dem i en vulkan. På slutten av spillet får du seierspoeng for oppdagede templer og ruiner på kartet, og ofrede tokens.

Landskapet endres hele tiden basert på spillerens handlinger, noe som gjør Dokmus en dynamisk, raskt spill. Så velg din Guardian, ta de rette offer til fordel for Dokmus!

Innhold:
8 tosidige landskapsbrikker
104 spillebrikker av tre
5 Guardian kort
en startspiller token
en scoringsblokk
et referansekort
et regelhefte
Brukernes mening (Basert på anmeldelser og spillsesjoner)
Karakter: -

Interaksjon: -

Læringskurve: -

Slitestyrke: -

Slump: -

Tempo: -

Utførelse: -

12345678910
0 karakterer
Anmeldelser
(Ingen anmeldelser)
Bilder
(klikk på bildet for større versjon)
Dette er en engelskspråklig spill for 2-4 spillere.
 
Last ned fra Brettspill.no
(Ingen filer)