Kampanjebilde

Butikk
   Butikk
   Vis handlevogn

Spill
   Finn spill
   Anmeldelser

Spill som starter på
  1  2  3  4  5  6  7  8  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  ø  Å  [Vis alle]


Antall spillere
Spilletid
Alder
Fra  år

Mekanikk


Tema  Finn dine favoritt-brettspill

Her på nettsiden Brettspill.no kan du enkelt og greit finne alle de populære brettspillene vi nordmenn er vant til å spille. Alt fra de gamle klassiske spillene Ludo og Monopol, til mer moderne spill som for eksempel Carcassonne, Ticket to Ride, 7 Wonders og Dixit.

Det er ingenting som er morsommere enn å spille disse klassiske brettspillene sammen med familien eller venner. Det er noe helt spesielt med å samles rundt bordet og spille spill. Det gjør kvelden mye mer spennende og underholdende. Hvis du er usikker på hvilke spill du har lyst til å spille kan du finne gode tips hos Brettspillguiden.no ved å følge denne lenke. Når du har funnet et spill du vil vite mer om kan du finne spillet hos Brettspill.no.

I tillegg til å finne spillene som er populære i Norge, kan du finne nyttig informasjon som gjør at du enkelt og greit kan velge hvilket spill dere skal spille i dag. Du kan blant annet lese om hvor lang tid det tar å spille en runde av det spillet du vil spille, hvor gammel du bør være for å kunne delta og hvor mange spillere som kan spille på samme tid. Det er lett søke seg fram til de spillene du vil lese om når du er på nettsidens forside.

Bare for å vise deg et eksempel. Hvis du ønsker å lese mer om spillet Ludo, klassikeren som vi alle har spilt kan du enkelt og greit velge bokstaven L og bla deg ned på listen til du kommer til Ludo. Hvis du klikker på lenken som heter Ludo kan du lese mye nyttig informasjon om spillet. Les mer her.